STMG Ledenservice - Inloggen Leden:

Inloggen Wachtwoord aanvragen
Bel met onze klantadviseurs: 0900 - 20 20 505

Woon-zorgadvies

Woon-zorgadvies

Door het scheiden van wonen en zorg heeft u een woon-zorgvraag. Als u namelijk naar een woonzorgvoorziening gaat verhuizen, moet u zelf de huur voor woonruimte betalen. Wij vertellen u hoe uw financiële situatie er dan uit komt te zien.

U wilt weten weten wat de mogelijkheden zijn. Hoe verhouden zich de kosten voor de huur en de eigen bijdrage en wat zijn de financiële gevolgen ten opzichte van uw AOW en pensioen? Hoe zit het met uw lijfrentes die (gaan) uitkeren, of uw vermogen/beleggingen. Bovendien heeft u misschien nog overwaarde in uw eigen woning, een hypotheek of andere verplichtingen. Maar misschien wilt u wel graag blijven wonen waar u nu zit, kan dat financieel gezien?

Onze adviseurs zorgen voor financieel inzicht. U heeft overzicht en u weet waar u aan toe bent.

Financiële thuiszorg
Dien nu uw aanvraag in of sluit een abonnement af op Financiële thuiszorg. Voor slechts €32,50 per maand komen wij 20 keer per jaar een half uur bij u langs. U heeft het dan goed voor elkaar! Een hele zorg minder.

Werkzaamheden die onze adviseurs uitvoeren:

  • Financiële thuiszorg
  • Budgetcoaching
  • Nalatenschappen
  • (PGB-)budgetbeheer
  • Bewindvoering
  • Belastingadvies

Wij regelen woon-zorgfinanciën, advies en beheer voor families en ouderen door heel Nederland. Al onze medewerkers zijn zorgvuldig gescreend op ervaring, betrouwbaarheid en integriteit.

Bel mij terug

Vul hieronder uw naam, telefoonnummer en eventuele toelichting in. De mogelijkheid om u direct terug te bellen is beschikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 17.30 uur. Vult u buiten deze tijden dit formulier in, dan bellen wij u de eerstvolgende werkdag terug.

Velden met een (*) zijn verplicht

Ik heb een klacht

U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Velden met een (*) zijn verplicht

Stuur een bericht

U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Velden met een (*) zijn verplicht

Wachtwoord aanvragen

U wilt een (nieuw) wachtwoord aanvragen. Vul hieronder het e-mailadres in dat bij ons bekend is. Wij zullen u dan een wachtwoord per e-mail toesturen. U kunt direct met dit wachtwoord inloggen en deze indien gewenst op uw persoonlijke pagina wijzigen. Bent u nog geen lid van STMG Ledenservice? Meld u dan vandaag nog aan!

Velden met een (*) zijn verplicht
E-mailadres: *