STMG Ledenservice - Inloggen Leden:

Inloggen Wachtwoord aanvragen
Bel met onze klantadviseurs: 0900 - 20 20 505

(levens)testament

(levens)testament

Iedereen laat iets na: een situatie, bezittingen. U denkt daar misschien liever niet over na. Toch is het verstandig dat wel te doen. Hereditas helpt u hier graag bij.

Omdat we weten dat zoiets persoonlijks als uw nalatenschap zorgvuldig en vertrouwd moet gebeuren, werkt STMG Ledenservice heel bewust samen met Hereditas. Dit bedrijf is gespecialiseerd in de voorbereiding en afwikkeling van nalatenschappen en in regelingen voor wilsonbekwaamheid. Hereditas ontzorgt daarmee uw nabestaanden, geliefden en betrokkenen.

Diensten

U kunt bij Hereditas terecht voor het laten opmaken van een testament, levenstestament (volmacht) of een nabestaandendossier met daarin een overzicht van uw bezittingen, verplichtingen en wensen. Daarmee wordt nabestaanden na een overlijden of bij wilsonbekwaamheid veel uitzoekwerk en onzekerheid bespaard. Ook met de aanvraag voor een onderbewindstelling bij de rechter kunt u bij Hereditas terecht.

Uw voordeel

Het eerste gesprek is kosteloos en vrijblijvend. Een testament of levenstestament (volmacht) kost u als STMG lid slechts 395 euro (basisversie) en op een nabestaandendossier krijgt u 40 euro korting (normale kosten: 285 euro). Daarnaast krijgt u 5 euro korting op het normale uurtarief voor diensten na de uitvaart.

Hoe werkt het?

Met slechts één telefoontje naar 0900 - 20 20 505 zorgen wij ervoor dat Hereditas binnen 48 uur contact met u opneemt voor het maken van een afspraak bij u thuis.


Doe de nalatenschaptest
Hoe staat het met de voorbereidingen van uzelf, uw partner, ouders of goede kennis? Doe de nalatenschaptest en binnen 5 minuten weet u wat u (nog) te doen staat! 

Hereditas ontzorgt nabestaanden, geliefden en betrokkenen

  • Voorbereiding
  • Afwikkeling
  • Bewindvoering
  • Bemiddeling

Bel mij terug

Vul hieronder uw naam, telefoonnummer en eventuele toelichting in. De mogelijkheid om u direct terug te bellen is beschikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 17.30 uur. Vult u buiten deze tijden dit formulier in, dan bellen wij u de eerstvolgende werkdag terug.

Velden met een (*) zijn verplicht

Ik heb een klacht

U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Velden met een (*) zijn verplicht

Stuur een bericht

U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Velden met een (*) zijn verplicht

Wachtwoord aanvragen

U wilt een (nieuw) wachtwoord aanvragen. Vul hieronder het e-mailadres in dat bij ons bekend is. Wij zullen u dan een wachtwoord per e-mail toesturen. U kunt direct met dit wachtwoord inloggen en deze indien gewenst op uw persoonlijke pagina wijzigen. Bent u nog geen lid van STMG Ledenservice? Meld u dan vandaag nog aan!

Velden met een (*) zijn verplicht
E-mailadres: *