STMG Ledenservice - Inloggen Leden:

Inloggen Wachtwoord aanvragen
Bel met onze klantadviseurs: 0900 - 20 20 505

Financiële thuiszorg

Financiële thuiszorg

Uw kinderen wonen niet in de buurt of zijn te druk. Vroeger regelde uw partner alle financiële zaken maar nu staat u er alleen voor. Of u heeft er geen zin meer in. Hoe dan ook, Senior Care Planning helpt u graag bij het verwerken van uw administratieve rompslomp.

Senior Care Planning helpt u bij het invullen van formulieren of het indienen van diverse verzoeken, zoals zorgbemiddeling en toeslagen. Ook bent u bij ons aan het juiste adres bij het beantwoorden van brieven of het regelen van bankzaken, als u bijvoorbeeld een periodieke overboeking moet wijzigen. Ook voor het doorgeven van meterstanden via internet bent u bij Senior Care Planning aan het juiste adres.

Werkzaamheden die de adviseurs uitvoeren:

  • Woon-zorgadvies
  • Budgetcoaching
  • Nalatenschappen
  • (PGB-)budgetbeheer
  • Bewindvoering
  • Belastingadvies

Regel vandaag nog een adviseur.

Bel mij terug

Vul hieronder uw naam, telefoonnummer en eventuele toelichting in. De mogelijkheid om u direct terug te bellen is beschikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 17.30 uur. Vult u buiten deze tijden dit formulier in, dan bellen wij u de eerstvolgende werkdag terug.

Velden met een (*) zijn verplicht

Ik heb een klacht

U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Velden met een (*) zijn verplicht

Stuur een bericht

U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Velden met een (*) zijn verplicht

Wachtwoord aanvragen

U wilt een (nieuw) wachtwoord aanvragen. Vul hieronder het e-mailadres in dat bij ons bekend is. Wij zullen u dan een wachtwoord per e-mail toesturen. U kunt direct met dit wachtwoord inloggen en deze indien gewenst op uw persoonlijke pagina wijzigen. Bent u nog geen lid van STMG Ledenservice? Meld u dan vandaag nog aan!

Velden met een (*) zijn verplicht
E-mailadres: *