STMG Ledenservice - Inloggen Leden:

Inloggen Wachtwoord aanvragen
Bel met onze klantadviseurs: 0900 - 20 20 505

Gezelschapservice

Gezelschapservice

Heeft u behoefte aan wat gezelschap en kunt u tegelijkertijd wel wat hulp in het huishouden gebruiken? Onze zorgvuldig geselecteerde dienstverlener maakt graag tijd voor u!

Via ons heeft u snel iemand gevonden die huishoudelijke taken van u overneemt. En dat onder het genot van een gezellig praatje of kopje koffie.  

Onze dienstverleners geven u graag de aandacht die u verdient. Tijdens een wandeling in het park, het nuttigen van een maaltijd of een kopje koffie. Maar ook tijdens het uitvoeren van huishoudelijke taken als stofzuigen, stoffen of afwassen zal onze dienstverlener er voor u zijn.

Door LekkerLeven hoeft u zich niet langer eenzaam te voelen. Zoek vandaag nog iemand bij u in de buurt die u helpt in huis en met wie u samen leuke dingen kunt doen.

Minimale afname is 1 uur per keer.

Wat kan onze gezelschapservice voor u betekenen?

  • Huishoudelijke werkzaamheden
  • Samen koffie drinken
  • Samen wandelen
  • Goed gesprek voeren
  • Samen uit eten
  • Samen lachen of huilen

Wij regelen iemand die u gezelschap komt houden in o.a. Arnhem, Zwolle, Amsterdam, Leiden, Utrecht, Apeldoorn, Nijmegen, Eindhoven en Groningen maar ook in andere plaatsen door heel Nederland. De minimale afname voor onze gezelschapservice is één uur.

LekkerLeven is er voor iedereen

testimonial2
De heer Klaarbeek

Een jaar geleden attendeerde een verpleegkundige van STMG ons op de ledenservice. Ik heb toen een berekening gemaakt en kwam er snel achter dat we best wel wat geld konden besparen.

Lees verder...
PSM
De heer De Boer

Sinds de geboorte van onze kinderen is mijn vrouw thuis als huismoeder. Naast het verzorgen van de kinderen regelde zij alles voor het huishouden. Nu de kinderen naar het middelbaar onderwijs gaan, werd het wel erg stil thuis en heeft mijn vrouw besloten om weer op zoek te gaan naar een baan...

Lees verder...

Bel mij terug

Vul hieronder uw naam, telefoonnummer en eventuele toelichting in. De mogelijkheid om u direct terug te bellen is beschikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 17.30 uur. Vult u buiten deze tijden dit formulier in, dan bellen wij u de eerstvolgende werkdag terug.

Velden met een (*) zijn verplicht

Ik heb een klacht

U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Velden met een (*) zijn verplicht

Stuur een bericht

U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Velden met een (*) zijn verplicht

Wachtwoord aanvragen

U wilt een (nieuw) wachtwoord aanvragen. Vul hieronder het e-mailadres in dat bij ons bekend is. Wij zullen u dan een wachtwoord per e-mail toesturen. U kunt direct met dit wachtwoord inloggen en deze indien gewenst op uw persoonlijke pagina wijzigen. Bent u nog geen lid van STMG Ledenservice? Meld u dan vandaag nog aan!

Velden met een (*) zijn verplicht
E-mailadres: *