STMG Ledenservice - Inloggen Leden:

Inloggen Wachtwoord aanvragen
Bel met onze klantadviseurs: 0900 - 20 20 505

STMG Ledenservice

Tegenwoordig willen we allemaal graag zo prettig mogelijk leven. Maar door drukte of onoverzichtelijkheid is het soms moeilijk om snel de juiste hulp te krijgen. STMG Ledenservice biedt diensten, service en bemiddeling die het vinden van hulp gemakkelijker en soms voordeliger maken.

Toch merken wij dat het niet altijd gemakkelijk is voor cliënten om diensten en services te vinden die het leven aangenamer kunnen maken. Met STMG Ledenservice wil STMG graag mensen helpen met bemiddeling of voordeel. Voor deze diensten en services is geen indicatie nodig.

Bel mij terug

Vul hieronder uw naam, telefoonnummer en eventuele toelichting in. De mogelijkheid om u direct terug te bellen is beschikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 17.30 uur. Vult u buiten deze tijden dit formulier in, dan bellen wij u de eerstvolgende werkdag terug.

Velden met een (*) zijn verplicht

Ik heb een klacht

U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Velden met een (*) zijn verplicht

Stuur een bericht

U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Velden met een (*) zijn verplicht

Wachtwoord aanvragen

U wilt een (nieuw) wachtwoord aanvragen. Vul hieronder het e-mailadres in dat bij ons bekend is. Wij zullen u dan een wachtwoord per e-mail toesturen. U kunt direct met dit wachtwoord inloggen en deze indien gewenst op uw persoonlijke pagina wijzigen. Bent u nog geen lid van STMG Ledenservice? Meld u dan vandaag nog aan!

Velden met een (*) zijn verplicht
E-mailadres: *