STMG Ledenservice - Inloggen Leden:

Inloggen Wachtwoord aanvragen
Bel met onze klantadviseurs: 0900 - 20 20 505

Klantervaringen

Iedereen maakt om eigen redenen gebruik van STMG Ledenservice. Bent u benieuwd naar de ervaringen van onze leden? Zij vertellen het u graag!

De heer Klaarbeek
Een jaar geleden attendeerde een verpleegkundige van STMG ons op de ledenservice. Ik heb toen een berekening gemaakt en kwam er snel achter dat we best wel wat geld konden besparen. Meer zelfs dan de kosten van het lidmaatschap. Ik had al een zorgverzekering bij Univé en krijg nu korting. En ook leuk, vorige maand zijn we een paar dagen naar Maastricht geweest. Gewoon gevonden op de site van de ledenservice bij de speciale acties. Mijn buren zijn op mijn aanraden nu ook lid.


Heeft u een ervaring die u graag met anderen wilt delen? Mail het ons.

Bel mij terug

Vul hieronder uw naam, telefoonnummer en eventuele toelichting in. De mogelijkheid om u direct terug te bellen is beschikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 17.30 uur. Vult u buiten deze tijden dit formulier in, dan bellen wij u de eerstvolgende werkdag terug.

Velden met een (*) zijn verplicht

Ik heb een klacht

U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Velden met een (*) zijn verplicht

Stuur een bericht

U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Velden met een (*) zijn verplicht

Wachtwoord aanvragen

U wilt een (nieuw) wachtwoord aanvragen. Vul hieronder het e-mailadres in dat bij ons bekend is. Wij zullen u dan een wachtwoord per e-mail toesturen. U kunt direct met dit wachtwoord inloggen en deze indien gewenst op uw persoonlijke pagina wijzigen. Bent u nog geen lid van STMG Ledenservice? Meld u dan vandaag nog aan!

Velden met een (*) zijn verplicht
E-mailadres: *