STMG Ledenservice - Inloggen Leden:

Inloggen Wachtwoord aanvragen
Bel met onze klantadviseurs: 0900 - 20 20 505

Onze diensten

Via STMG Ledenservice kunt u gebruikmaken van een breed scala aan diensten tegen aantrekkelijke tarieven. Ook krijgt u mooie kortingen op bijvoorbeeld verzekeringen, advies en uitjes. Zo is een lidmaatschap van STMG Ledenservice al snel de moeite waard!

Gezondheid en zorg Gezondheid en zorg

Een goede verzorging is een belangrijke basis voor een lekker leven. Op tijd een nieuwe haarcoupe, de voeten lekker verzorgd, maar ook een gezonde warme maaltijd. Wij helpen u graag.

Bekijk onze diensten
Dienstverlening in en om uw huis Dienstverlening in en om uw huis

Door gezondheidsproblemen of een druk bestaan, kunnen klussen in en om het huis er wel eens bij in schieten. Wij nemen ze u graag uit handen zodat u zich kunt richten op de leuke dingen.

Bekijk diensten
Zakelijke dienstverlening Zakelijke dienstverlening

Belastingaangifte, administratieve klussen, afsluiten van een verzekering, het is een hele klus. Wij brengen u graag in contact met professionele organisaties die u hier mee kunnen helpen.

Bekijk diensten
Vrije tijd en ontspanning Vrije tijd en ontspanning

Ontspanning doet een mens goed. Genieten van een kop koffie, even de deur uit of een avond niet hoeven koken. Bekijk wat onze diensten voor u kunnen betekenen.

Bekijk diensten

Bel mij terug

Vul hieronder uw naam, telefoonnummer en eventuele toelichting in. De mogelijkheid om u direct terug te bellen is beschikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 17.30 uur. Vult u buiten deze tijden dit formulier in, dan bellen wij u de eerstvolgende werkdag terug.

Velden met een (*) zijn verplicht

Ik heb een klacht

U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Velden met een (*) zijn verplicht

Stuur een bericht

U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Velden met een (*) zijn verplicht

Wachtwoord aanvragen

U wilt een (nieuw) wachtwoord aanvragen. Vul hieronder het e-mailadres in dat bij ons bekend is. Wij zullen u dan een wachtwoord per e-mail toesturen. U kunt direct met dit wachtwoord inloggen en deze indien gewenst op uw persoonlijke pagina wijzigen. Bent u nog geen lid van STMG Ledenservice? Meld u dan vandaag nog aan!

Velden met een (*) zijn verplicht
E-mailadres: *