STMG Ledenservice - Inloggen Leden:

Inloggen Wachtwoord aanvragen
Bel met onze klantadviseurs: 0900 - 20 20 505

Welkom bij STMG Ledenservice!

Uw account is geactiveerd.

Als lid van STMG Ledenservice maakt u handig gebruik van ons uitgebreide dienstenpakket. Een huishoudelijke hulp, tuinman, klusjesman, kapper of pedicure aan huis? U regelt snel en gemakkelijk een ervaren, betrouwbare dienstverlener. 

U kunt direct gebruikmaken van onze dienstverlening en profiteren van mooie kortingen en extra voordelen. Wij hebben u een e-mail gestuurd met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Na inloggen kunt u dit wachtwoord wijzigen.

Kies een dienst en selecteer een geschikte dienstverlener. Binnen twee werkdagen neemt de dienstverlener contact met u op om de aanvraag te bespreken.

Bekijk alle diensten

Bel mij terug

Vul hieronder uw naam, telefoonnummer en eventuele toelichting in. De mogelijkheid om u direct terug te bellen is beschikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 17.30 uur. Vult u buiten deze tijden dit formulier in, dan bellen wij u de eerstvolgende werkdag terug.

Velden met een (*) zijn verplicht

Ik heb een klacht

U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Velden met een (*) zijn verplicht

Stuur een bericht

U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Velden met een (*) zijn verplicht

Wachtwoord aanvragen

U wilt een (nieuw) wachtwoord aanvragen. Vul hieronder het e-mailadres in dat bij ons bekend is. Wij zullen u dan een wachtwoord per e-mail toesturen. U kunt direct met dit wachtwoord inloggen en deze indien gewenst op uw persoonlijke pagina wijzigen. Bent u nog geen lid van STMG Ledenservice? Meld u dan vandaag nog aan!

Velden met een (*) zijn verplicht
E-mailadres: *