STMG Ledenservice - Inloggen Leden:

Inloggen Wachtwoord aanvragen
Bel met onze klantadviseurs: 0900 - 20 20 505

Rijbewijskeuringsarts

Rijbewijskeuringsarts

Een rijbewijskeuring, als automobilist van 75 jaar en ouder ontkomt u er niet aan. Omdat u snel weer veilig de weg op wilt stellen wij u graag voor aan dokter Sadiek, onze ervaren rijbewijskeuringsarts.

Als u ouder bent dan 75 jaar, dan bent u bij verlenging van uw rijbewijs verplicht u medisch te laten keuren. Dit doet de rijbewijskeuringsarts. Deze beoordeelt uw gezondheid naar aanleiding van een vragenformulier. De arts meet de bloeddruk, test de gezichtsscherpte, beoordeelt eventueel medicijngebruik, test de urine op suikerziekte en kijkt uiteraard of er geen functiebeperkingen zijn om een auto te besturen.

Ook beroepschauffeurs kunnen zich laten keuren. Hiervoor geldt het tarief van € 50,00 per keuring.

Onze rijbewijskeuringsarts dokter Sadiek is BIG-geregistreerd. Daarnaast is hij medisch adviseur geweest bij het CBR en werkt hij samen met een gecertificeerde arbodienst. Als extra service levert dokter Sadiek de formulieren rechtstreeks af bij het CBR. Dit verkort de afhandeltijd van maximaal vier maanden die het CBR hanteert. 

Maak meteen een afspraak zodat u met een veilig gevoel in de auto stapt.

Uit welke onderdelen bestaat de rijbewijskeuring?

  • Bespreking vragenformulier
  • Beoordeling psychische toestand
  • Lichamelijk onderzoek
  • Bloeddrukmeting
  • Ogentest
  • Urine-onderzoek

Sommige zorgverzekeraars vergoeden de keuring via de aanvullende verzekering. Kijk voor meer informatie in uw polisvoorwaarden.

Bel mij terug

Vul hieronder uw naam, telefoonnummer en eventuele toelichting in. De mogelijkheid om u direct terug te bellen is beschikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 17.30 uur. Vult u buiten deze tijden dit formulier in, dan bellen wij u de eerstvolgende werkdag terug.

Velden met een (*) zijn verplicht

Ik heb een klacht

U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Velden met een (*) zijn verplicht

Stuur een bericht

U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Velden met een (*) zijn verplicht

Wachtwoord aanvragen

U wilt een (nieuw) wachtwoord aanvragen. Vul hieronder het e-mailadres in dat bij ons bekend is. Wij zullen u dan een wachtwoord per e-mail toesturen. U kunt direct met dit wachtwoord inloggen en deze indien gewenst op uw persoonlijke pagina wijzigen. Bent u nog geen lid van STMG Ledenservice? Meld u dan vandaag nog aan!

Velden met een (*) zijn verplicht
E-mailadres: *