STMG Ledenservice - Inloggen Leden:

Inloggen Wachtwoord aanvragen
Bel met onze klantadviseurs: 0900 - 20 20 505

Pruikenservice

Pruikenservice

Wordt uw haar dunner of heeft u haarverlies door bijvoorbeeld een medische behandeling? Een mooie en goed aangemeten pruik kan u uitkomst bieden en uw zelfvertrouwen vergroten.

Wij zoeken een geschikt bedrijf dat voor u een geschikte pruik aanmeet. De selectie van het bedrijf en bemiddeling door ons is gratis, u betaalt enkel voor de pruik.

Wij weten precies welke goede pruikenleverancier bij u in de buurt zit. U bent altijd verzekerd van een ruime keuze en een vakkundige aanmeting van de pruik. Noodzakelijke kappershandelingen zijn bij de service inbegrepen. De pruikenservice komt daarvoor zelfs bij u thuis.

Let op: Kostenindicatie op basis van aanvraag. Wist u dat een pruik vaak gedeeltelijk wordt vergoed als er een medische oorzaak is? 

Wat kan de pruikenservice u bieden:

  • Aanmeten pruik
  • Kappersbezoek aan huis
  • Ruime keuze in pruiken
  • Goed advies

Wij brengen u graag in contact met een professionele pruikenservice.

Bel mij terug

Vul hieronder uw naam, telefoonnummer en eventuele toelichting in. De mogelijkheid om u direct terug te bellen is beschikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 17.30 uur. Vult u buiten deze tijden dit formulier in, dan bellen wij u de eerstvolgende werkdag terug.

Velden met een (*) zijn verplicht

Ik heb een klacht

U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Velden met een (*) zijn verplicht

Stuur een bericht

U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Velden met een (*) zijn verplicht

Wachtwoord aanvragen

U wilt een (nieuw) wachtwoord aanvragen. Vul hieronder het e-mailadres in dat bij ons bekend is. Wij zullen u dan een wachtwoord per e-mail toesturen. U kunt direct met dit wachtwoord inloggen en deze indien gewenst op uw persoonlijke pagina wijzigen. Bent u nog geen lid van STMG Ledenservice? Meld u dan vandaag nog aan!

Velden met een (*) zijn verplicht
E-mailadres: *