STMG Ledenservice - Inloggen Leden:

Inloggen Wachtwoord aanvragen
Bel met onze klantadviseurs: 0900 - 20 20 505

Personenalarmering STMG

Personenalarmering STMG

Stel, u bent alleen en er gebeurt iets. Een ongelukje of u wordt plotseling ziek. Dan is het prettig als u iemand kunt waarschuwen. Wanneer u kiest voor professionele zorgachterwacht van STMG, komt een deskundige zorgverlener zo snel mogelijk naar u toe om u te helpen.

Als er iets gebeurt hoeft u alleen maar op de alarmknop te drukken. De centralist van de meldbank van Mooi Zo zorgt dat er zo snel mogelijk iemand naar u toe komt.

Inhoud
Het personenalarmeringssysteem bestaat uit een alarmunit en een draadloze handzender. De handzender draagt u met een koortje om uw hals of middels een polsband om uw pols. De alarmunit wordt aangesloten op een analoog KPN telefoonlijn. Voor personenalarmering geeft u 3 contactpersonen op die gewaarschuwd worden wanneer u in een noodsituatie zit.

Kiezen voor professionele zorgachterwacht
Wanneer u kiest voor professionele zorgachterwacht van STMG, komt een deskundige zorgverlener zo snel mogelijk naar u toe om u te helpen.

Voordeel
Leden ontvangen € 1,25 korting per maand op de huurprijs personenalarmering. 

Hoe werkt het?
U kunt zich aanmelden via het aanvraagformulier personenalarmering. Hierop kunt u aangeven dat u lid bent van de STMG Ledenservice. Wordt u na de aanmelding deelnemer van STMG Ledenservice, dan geeft u uw deelnemersnummer door aan de afdeling Personenalarmering zodra u deze heeft ontvangen. De korting wordt in mindering gebracht op de huurprijs.

Afdeling Personenalarmering is op werkdagen bereikbaar op telefoonnummer 088 4560900.

Wat kan personenalarmering voor u betekenen?

  • In geval van nood is bekend wie u bent en waar u zich bevindt
  • Professionele hulp via wereldwijd werkende alarmcentrale
  • U beheert zelf uw persoonlijk dossier
  • Mogelijkheid om naasten te informeren
  • Het alarmapparaat is telefonisch bereikbaar voor anderen
  • Mogelijkheid om val-alarm, veilige zones en noodtimer in te stellen

Bel mij terug

Vul hieronder uw naam, telefoonnummer en eventuele toelichting in. De mogelijkheid om u direct terug te bellen is beschikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 17.30 uur. Vult u buiten deze tijden dit formulier in, dan bellen wij u de eerstvolgende werkdag terug.

Velden met een (*) zijn verplicht

Ik heb een klacht

U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Velden met een (*) zijn verplicht

Stuur een bericht

U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Velden met een (*) zijn verplicht

Wachtwoord aanvragen

U wilt een (nieuw) wachtwoord aanvragen. Vul hieronder het e-mailadres in dat bij ons bekend is. Wij zullen u dan een wachtwoord per e-mail toesturen. U kunt direct met dit wachtwoord inloggen en deze indien gewenst op uw persoonlijke pagina wijzigen. Bent u nog geen lid van STMG Ledenservice? Meld u dan vandaag nog aan!

Velden met een (*) zijn verplicht
E-mailadres: *