STMG Ledenservice - Inloggen Leden:

Inloggen Wachtwoord aanvragen
Bel met onze klantadviseurs: 0900 - 20 20 505

Mondzorg

Mondzorg

Het is tegenwoordig niet meer nodig om met pijn in de mond of lelijke tanden rond te lopen. Steeds meer mensen dragen een kunstgebit. Onze tandprotheticus maakt u weer aan het lachen.

Al ruim drie miljoen mensen hebben een gebitsprothese en door de toenemende vergrijzing zal dit aantal de komende jaren nog verder stijgen. Wie aan een gebitsprothese toe is, komt vanzelf terecht bij de tandprotheticus.

De tandprotheticus maakt een afspraak met u over de behandeling. Deze behandeling kan bij u thuis of in de praktijk plaats vinden. Voorafgaand aan de afspraak ontvangt u een kostenbegroting en algemene voorwaarden waaruit precies blijkt welke handelingen worden uitgevoerd en wat uw eigen bijdragen en die van de Zorgverzekeraar is. Als u instemt met de kostenbegroting zal de behandeling worden ingepland.

Werkzaamheden van de tandprothetische praktijk:

  • Plaatsen gebitsprothese
  • Reinigen gebitsprothese
  • Reparatie protheses
  • Mondverzorging

Wij brengen u in contact met een professionele praktijk of regelen voor u een tandprotheticus aan huis.

Bel mij terug

Vul hieronder uw naam, telefoonnummer en eventuele toelichting in. De mogelijkheid om u direct terug te bellen is beschikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 17.30 uur. Vult u buiten deze tijden dit formulier in, dan bellen wij u de eerstvolgende werkdag terug.

Velden met een (*) zijn verplicht

Ik heb een klacht

U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Velden met een (*) zijn verplicht

Stuur een bericht

U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Velden met een (*) zijn verplicht

Wachtwoord aanvragen

U wilt een (nieuw) wachtwoord aanvragen. Vul hieronder het e-mailadres in dat bij ons bekend is. Wij zullen u dan een wachtwoord per e-mail toesturen. U kunt direct met dit wachtwoord inloggen en deze indien gewenst op uw persoonlijke pagina wijzigen. Bent u nog geen lid van STMG Ledenservice? Meld u dan vandaag nog aan!

Velden met een (*) zijn verplicht
E-mailadres: *