STMG Ledenservice - Inloggen Leden:

Inloggen Wachtwoord aanvragen
Bel met onze klantadviseurs: 0900 - 20 20 505

Maaltijdservice

Maaltijdservice

apetito brengt heerlijke vriesverse maaltijden bij u thuis en biedt u optimale flexibiliteit en vrijheid!

U heeft de keuze uit een assortiment dat uit meer dan 130 maaltijden, diverse soepen en desserts bestaat, van de Hollandse keuken tot internationale specialiteiten. Ook voor dieetvormen en speciale voedingsgewoonten, zoals natriumarm, glutenvrij, vegetarisch, en gepureerde voeding bent u bij apetito aan het juiste adres.

De maaltijden worden met verse ingrediënten gekookt door een team van ervaren koks en direct na het koken in zeer korte tijd ingevroren. Zo blijven de natuurlijke smaken, de voedingswaarden en het frisse uiterlijk van de producten optimaal behouden. De maaltijden zijn lange tijd in de vriezer te bewaren, zonder dat de smaak en voedingswaarden verloren gaan. U bestelt de maaltijden per zeven stuks en ze worden één maal per week bij thuis geleverd op een vaste dag en tijd. Bereiden gaat heel eenvoudig in de magnetron of oven.

Prijs en bestellen
Leden van de STMG Ledenservice ontvangen op iedere maaltijd van apetito 10% korting. U bestelt al maaltijden vanaf € 5,49 per maaltijd.

U kunt de apetito maaltijden online bestellen in de webshop, telefonisch bij de klantenservice of bij de chauffeur. Voor meer informatie of hulp bij het bestellen belt u: 0800 - 023 29 75 (gratis).

Probeeractie
U kunt nu extra voordelig kennismaken met de maaltijdservice aan huis. U bestelt nu het proefpakket met 5 maaltijden voor maar € 19,95. Dat is slechts € 3,99 per maaltijd. De maaltijden worden, zonder verdere verplichtingen, gratis bij u thuisbezorgd.

Meer weten of telefonisch bestellen? Bel dan: 0800 – 023 29 75 (gratis)

Waarom de maaltijdservice van apetito?

  • Ruime keuze in maaltijden, soepen en dessert
  • 10% korting als lid van Lekkerleven
  • Lekker en verantwoord
  • Geen bezorgkosten
  • Gratis dieetadvies
  • Gratis klantenservice

Vriesverse maaltijden worden wekelijks in heel Nederland aan huis bezorgd.

Bel mij terug

Vul hieronder uw naam, telefoonnummer en eventuele toelichting in. De mogelijkheid om u direct terug te bellen is beschikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 17.30 uur. Vult u buiten deze tijden dit formulier in, dan bellen wij u de eerstvolgende werkdag terug.

Velden met een (*) zijn verplicht

Ik heb een klacht

U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Velden met een (*) zijn verplicht

Stuur een bericht

U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Velden met een (*) zijn verplicht

Wachtwoord aanvragen

U wilt een (nieuw) wachtwoord aanvragen. Vul hieronder het e-mailadres in dat bij ons bekend is. Wij zullen u dan een wachtwoord per e-mail toesturen. U kunt direct met dit wachtwoord inloggen en deze indien gewenst op uw persoonlijke pagina wijzigen. Bent u nog geen lid van STMG Ledenservice? Meld u dan vandaag nog aan!

Velden met een (*) zijn verplicht
E-mailadres: *