STMG Ledenservice - Inloggen Leden:

Inloggen Wachtwoord aanvragen
Bel met onze klantadviseurs: 0900 - 20 20 505

Dietist

Dietist

Voeding is van levensbelang en het bepalen van een gezond en verantwoord voedingspatroon is niet altijd even gemakkelijk. Onze ervaren diëtist bekijkt samen met u wat de juiste voeding voor u is.

Een diëtist is specialist op het gebied van voeding in relatie tot ziekte en gezondheid. Een diëtist kijkt naar uw eetpatroon, persoonlijke omstandigheden en wensen en stelt samen met u een op maat gemaakt voedingsadvies op.

De diëtist heeft ook kennis van de invloed die het gedrag heeft op het voedingspatroon. U wordt begeleid door middel van coaching en motivering. Met het uiteindelijke doel dat de voeding op uw leefstijl is afgestemd en uw leefomstandigheden verbeteren. 

Onze visie is dat eten gezond, maar vooral ook gezellig en lekker is. Ongeacht uw eventuele aandoening waarvoor u dieet houdt.

Wij bevelen u de volgende twee professionele diëtistpraktijken aan. 

Wat kan de diëtist voor u betekenen?

  • Voedingsadvies
  • Dieetbegeleiding
  • Hulp bij overgewicht
  • Hulp bij ondergewicht
  • Deskundige hulp bij ziekte
  • Juiste voeding bij allergie

De diëtist helpt u bij een gezond en vitaal leven.

Bel mij terug

Vul hieronder uw naam, telefoonnummer en eventuele toelichting in. De mogelijkheid om u direct terug te bellen is beschikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 17.30 uur. Vult u buiten deze tijden dit formulier in, dan bellen wij u de eerstvolgende werkdag terug.

Velden met een (*) zijn verplicht

Ik heb een klacht

U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Velden met een (*) zijn verplicht

Stuur een bericht

U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Velden met een (*) zijn verplicht

Wachtwoord aanvragen

U wilt een (nieuw) wachtwoord aanvragen. Vul hieronder het e-mailadres in dat bij ons bekend is. Wij zullen u dan een wachtwoord per e-mail toesturen. U kunt direct met dit wachtwoord inloggen en deze indien gewenst op uw persoonlijke pagina wijzigen. Bent u nog geen lid van STMG Ledenservice? Meld u dan vandaag nog aan!

Velden met een (*) zijn verplicht
E-mailadres: *