STMG Ledenservice - Inloggen Leden:

Inloggen Wachtwoord aanvragen
Bel met onze klantadviseurs: 0900 - 20 20 505

Audicien aan huis

Audicien aan huis

Gaat uw gehoor achteruit? De audicien is de aangewezen persoon om een gehoortest af te nemen en een goed passend hoortoestel te kiezen. Speciaal voor u komt de audicien bij u aan huis.

Via STMG Ledenservice heeft u toegang tot de beste audiciens bij u in de buurt. Kunt u niet naar de winkel voor een gehoortest? Dan regelen wij voor u een audicien aan huis.

Uw gehoor is een kostbaar bezit! Maak snel een afspraak! 

Goed om te weten: Uw zorgverzekering vergoedt vaak een groot deel van het hoortoestel. De audicien handelt de vergoeding rechtstreeks met uw verzekeraar af waardoor u geen extra administratie krijgt. 

Wat doet een audicien?

  • Gehoortest afnemen
  • Gehooradvies
  • Aanmeten hoortoestel
  • Onderhoud hoortoestel

Wij regelen voor u een audicien aan huis.

Bel mij terug

Vul hieronder uw naam, telefoonnummer en eventuele toelichting in. De mogelijkheid om u direct terug te bellen is beschikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 17.30 uur. Vult u buiten deze tijden dit formulier in, dan bellen wij u de eerstvolgende werkdag terug.

Velden met een (*) zijn verplicht

Ik heb een klacht

U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Velden met een (*) zijn verplicht

Stuur een bericht

U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Velden met een (*) zijn verplicht

Wachtwoord aanvragen

U wilt een (nieuw) wachtwoord aanvragen. Vul hieronder het e-mailadres in dat bij ons bekend is. Wij zullen u dan een wachtwoord per e-mail toesturen. U kunt direct met dit wachtwoord inloggen en deze indien gewenst op uw persoonlijke pagina wijzigen. Bent u nog geen lid van STMG Ledenservice? Meld u dan vandaag nog aan!

Velden met een (*) zijn verplicht
E-mailadres: *