STMG Ledenservice - Inloggen Leden:

Inloggen Wachtwoord aanvragen
Bel met onze klantadviseurs: 0900 - 20 20 505
Persoonlijke computerhulp van SeniorWeb Persoonlijke computerhulp van SeniorWeb

Wilt u altijd een beroep kunnen doen op persoonlijke computerhulp? Voor slechts € 29,50 per jaar wordt u lid en kiest u de hulp die bij u past: via internet, per telefoon of aan huis!

Word lid van SeniorWeb
Korting op uw maaltijd aan huis Korting op uw maaltijd aan huis

Bestel nu het proefpakket van apetito met 5 maaltijden voor maar €19,95 en krijg 12 bekers roomijs gratis. Leden ontvangen standaard 10% korting op iedere maaltijd.

Vraag nu een proefpakket aan + gratis ijs!
4 x LekkerGezond voor slechts € 15,- 4 x LekkerGezond voor slechts € 15,-

Lekker Gezond is een nieuw lifestyle magazine met een inhoudelijke bite. In dit lifestyle magazine ontdekt u de link tussen goed koken en goed voor uzelf zorgen.

4 x LekkerGezond voor slechts € 15,-
Korting op uw Univé-verzekering Korting op uw Univé-verzekering

Als lid van STMG Ledenservice krijgt u een mooie korting op diverse verzekeringen bij Univé. Zowel voor uzelf als voor uw partner en kinderen.

Meer informatie en korting berekenen
Korting op uw Menzis-verzekering Korting op uw Menzis-verzekering

Als lid van STMG Ledenservice krijgt u een mooie collectiviteitskorting op een zorgverzekering bij Menzis. Zowel voor uzelf als voor uw eventuele partner en inwonende kinderen.

Meer informatie en korting berekenen
€40 korting op uw nabestaandendossier €40 korting op uw nabestaandendossier

Als lid van STMG Ledenservice ontvangt u €40 korting voor de opmaak van een nabestaandendossier (€135 i.p.v. €175). Uw nalatenschap goed geregeld.

Bekijk wat HEREDITAS kan betekenen
Korting op hulpmiddelen van Medipoint Korting op hulpmiddelen van Medipoint

Heeft u behoefte aan een traplift, een scootmobiel of andere attributen die zelfstandig wonen makkelijker maken? Medipoint helpt u graag verder. Voor leen, huur en koop van hulpmiddelen.

Profiteer van leuke kortingen!
Reisadvies aan huis Reisadvies aan huis

Van heerlijke strandvakanties en bijzondere rondreizen tot de leukste stedentrips. De mobiele reisadviseur komt bij u thuis om samen met u een onvergetelijke reis uit te stippelen.

Meer informatie en afspraak maken

Bel mij terug

Vul hieronder uw naam, telefoonnummer en eventuele toelichting in. De mogelijkheid om u direct terug te bellen is beschikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 17.30 uur. Vult u buiten deze tijden dit formulier in, dan bellen wij u de eerstvolgende werkdag terug.

Velden met een (*) zijn verplicht

Ik heb een klacht

U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Velden met een (*) zijn verplicht

Stuur een bericht

U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Velden met een (*) zijn verplicht

Wachtwoord aanvragen

U wilt een (nieuw) wachtwoord aanvragen. Vul hieronder het e-mailadres in dat bij ons bekend is. Wij zullen u dan een wachtwoord per e-mail toesturen. U kunt direct met dit wachtwoord inloggen en deze indien gewenst op uw persoonlijke pagina wijzigen. Bent u nog geen lid van STMG Ledenservice? Meld u dan vandaag nog aan!

Velden met een (*) zijn verplicht
E-mailadres: *