STMG Ledenservice - Inloggen Leden:

Inloggen Wachtwoord aanvragen
Bel met onze klantadviseurs: 0900 - 20 20 505

Verhuisservice

Verhuisservice

Verhuizen is zwaar werk en brengt veel stress en lichamelijk klachten met zich mee. Maak gebruik van een professioneel verhuisbedrijf. Laat ons uw verhuizer regelen. Snel en makkelijk!

Door verhuizen over te laten aan een verhuisbedrijf bespaart u veel tijd en stress. Speciaal voor onze klanten zoeken wij geheel gratis het meest geschikte verhuisbedrijf bij u in de buurt. U betaalt slechts voor de verhuizer.

Let op: de verhuizer inventariseert de inboedel en individuele wensen en maakt op basis van volume, verhuisafstand en persoonlijke wensen een offerte.

Wat betekent de verhuisservice voor u:

  • In- en uitpakken inboedel
  • In- en uitladen inboedel
  • Vervoeren van inboedel
  • Verhuisdozen regelen
  • Meubels (de)monteren
  • Apparatuur en machines (her)plaatsen

Wij regelen een erkend verhuisbedrijf voor u.

Bel mij terug

Vul hieronder uw naam, telefoonnummer en eventuele toelichting in. De mogelijkheid om u direct terug te bellen is beschikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 17.30 uur. Vult u buiten deze tijden dit formulier in, dan bellen wij u de eerstvolgende werkdag terug.

Velden met een (*) zijn verplicht

Ik heb een klacht

U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Velden met een (*) zijn verplicht

Stuur een bericht

U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Velden met een (*) zijn verplicht

Wachtwoord aanvragen

U wilt een (nieuw) wachtwoord aanvragen. Vul hieronder het e-mailadres in dat bij ons bekend is. Wij zullen u dan een wachtwoord per e-mail toesturen. U kunt direct met dit wachtwoord inloggen en deze indien gewenst op uw persoonlijke pagina wijzigen. Bent u nog geen lid van STMG Ledenservice? Meld u dan vandaag nog aan!

Velden met een (*) zijn verplicht
E-mailadres: *