STMG Ledenservice - Inloggen Leden:

Inloggen Wachtwoord aanvragen
Bel met onze klantadviseurs: 0900 - 20 20 505

Tuinman

Tuinman

Een ervaren tuinman voor al uw tuinonderhoud. U regelt het via STMG Ledenservice. Met hulp van een particuliere tuinman ligt uw tuin er het hele jaar verzorgd bij. En dat tegen lage kosten!

Onkruid wieden, blad harken, het gras maaien... het is maar een kleine greep uit alle werkzaamheden in de tuin. Tuinonderhoud wordt vaak onderschat; een dag flink tuinieren voelt u vaak aardig in uw rug, knieën en handen. Hulp van een tuinman is daarom geen overbodige luxe.

Dien nu een aanvraag in en kies zelf de meest geschikte tuinman. Of regel een hovenier voor tuinontwerp, -aanleg en zwaar tuinonderhoud.

Werkzaamheden die een tuinman uitvoert

  • Onkruid verwijderen
  • Blad harken/blazen
  • Gazon maaien
  • Heg knippen
  • Planten verpotten en planten
  • Bestrating of schutting schoonmaken

Wij regelen een ervaren particuliere tuinman voor uw tuinonderhoud. De minimale afname voor tuinwerkzaamheden is één uur.

Bel mij terug

Vul hieronder uw naam, telefoonnummer en eventuele toelichting in. De mogelijkheid om u direct terug te bellen is beschikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 17.30 uur. Vult u buiten deze tijden dit formulier in, dan bellen wij u de eerstvolgende werkdag terug.

Velden met een (*) zijn verplicht

Ik heb een klacht

U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Velden met een (*) zijn verplicht

Stuur een bericht

U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Velden met een (*) zijn verplicht

Wachtwoord aanvragen

U wilt een (nieuw) wachtwoord aanvragen. Vul hieronder het e-mailadres in dat bij ons bekend is. Wij zullen u dan een wachtwoord per e-mail toesturen. U kunt direct met dit wachtwoord inloggen en deze indien gewenst op uw persoonlijke pagina wijzigen. Bent u nog geen lid van STMG Ledenservice? Meld u dan vandaag nog aan!

Velden met een (*) zijn verplicht
E-mailadres: *