STMG Ledenservice - Inloggen Leden:

Inloggen Wachtwoord aanvragen
Bel met onze klantadviseurs: 0900 - 20 20 505

Schoorsteenveger

Schoorsteenveger

Als het buiten weer wat kouder is, wilt u graag genieten van uw open haard. Maar op schoorsteenbrand zit u natuurlijk niet te wachten! Laat eens per jaar uw schoorsteen vegen.

Een openhaard, gas- of houtkachel is comfortabel, gezellig, geeft een behaaglijk gevoel en straalt veel warmte uit. Om veilig van uw openhaard te genieten moet u de schoorsteen minimaal jaarlijks laten vegen. U doet er verstandig aan om bij intensief gebruik zelfs vaker een schoorsteenveger in te schakelen. Door uw openhaard, gas- of houtkachel regelmatig door een schoorsteenveger te laten controleren zorgt u voor optimale verbranding en voorkomt u schoorsteenbranden.

Wij zoeken en regelen voor u een vakkundige schoorsteenveger bij u in de buurt. U bent gegarandeerd van kwaliteit. Schakel via STMG Ledenservice een schoorsteenveegbedrijf in en u betaalt alleen de schoorsteenveger. 

 

 

Werkzaamheden van een schoorsteenveger:

  • Schoorsteen vegen
  • Schoorsteenreparatie

Wij regelen een schoorsteenveger in o.a. Arnhem, Zwolle, Amsterdam, Leiden, Utrecht, Apeldoorn, Nijmegen, Eindhoven en Groningen maar ook in andere plaatsen door heel Nederland.

Bel mij terug

Vul hieronder uw naam, telefoonnummer en eventuele toelichting in. De mogelijkheid om u direct terug te bellen is beschikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 17.30 uur. Vult u buiten deze tijden dit formulier in, dan bellen wij u de eerstvolgende werkdag terug.

Velden met een (*) zijn verplicht

Ik heb een klacht

U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Velden met een (*) zijn verplicht

Stuur een bericht

U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Velden met een (*) zijn verplicht

Wachtwoord aanvragen

U wilt een (nieuw) wachtwoord aanvragen. Vul hieronder het e-mailadres in dat bij ons bekend is. Wij zullen u dan een wachtwoord per e-mail toesturen. U kunt direct met dit wachtwoord inloggen en deze indien gewenst op uw persoonlijke pagina wijzigen. Bent u nog geen lid van STMG Ledenservice? Meld u dan vandaag nog aan!

Velden met een (*) zijn verplicht
E-mailadres: *