STMG Ledenservice - Inloggen Leden:

Inloggen Wachtwoord aanvragen
Bel met onze klantadviseurs: 0900 - 20 20 505

Loodgieter

Loodgieter

Voor een goed draaiend huishouden is het belangrijk dat uw watervoorziening goed is geregeld. Een juiste aansluiting en afvoer van water voorkomt problemen. Regel hier een loodgieter.

Stromend water en een probleemloze afvoer van afvalwater zijn onmisbaar om het huishouden draaiend te houden. Een goede loodgieter zorgt ervoor dat uw sanitair, waterleidingen en de afvoer vakkundig worden aangelegd. 

Ook voor onderhoud van uw cv-ketel, verwarming en het verhelpen van storingen bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u een spoedgeval? Bel ons dan direct. Wij zorgen dat u zo snel mogelijk geholpen wordt!

Werkzaamheden van een loodgieter:

  • Plaatsen CV-ketel
  • CV- en ketelonderhoud
  • Installatie wateraansluiting
  • Reparatie lekkage
  • Verwarming installeren
  • Onderhoud verwarming

Wij regelen een loodgieter voor u.

Bel mij terug

Vul hieronder uw naam, telefoonnummer en eventuele toelichting in. De mogelijkheid om u direct terug te bellen is beschikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 17.30 uur. Vult u buiten deze tijden dit formulier in, dan bellen wij u de eerstvolgende werkdag terug.

Velden met een (*) zijn verplicht

Ik heb een klacht

U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Velden met een (*) zijn verplicht

Stuur een bericht

U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Velden met een (*) zijn verplicht

Wachtwoord aanvragen

U wilt een (nieuw) wachtwoord aanvragen. Vul hieronder het e-mailadres in dat bij ons bekend is. Wij zullen u dan een wachtwoord per e-mail toesturen. U kunt direct met dit wachtwoord inloggen en deze indien gewenst op uw persoonlijke pagina wijzigen. Bent u nog geen lid van STMG Ledenservice? Meld u dan vandaag nog aan!

Velden met een (*) zijn verplicht
E-mailadres: *