STMG Ledenservice - Inloggen Leden:

Inloggen Wachtwoord aanvragen
Bel met onze klantadviseurs: 0900 - 20 20 505

Klusjesman

Klusjesman

Een klusjesman via STMG Ledenservice helpt u bij alle kleine klussen in en om het huis. Een kast in elkaar zetten of een plank bevestigen? Lamp vervangen of schilderij ophangen? Regel een klusjesman!

Onze klusjesmannen zijn zorgvuldig gescreend op ervaring en professionaliteit. Zij helpen u graag met allerlei klussen waar u zelf geen tijd voor heeft of waar u tegen op ziet.

Stel uw klus niet langer uit en regel vandaag nog een klusjesman voor al uw kleine klussen in en om het huis. Heeft u een grote klus zoals een verbouwing of renovatie? Kies dan voor een gerenommeerd klusbedrijf.

Voorbeelden van kleine klussen in en om het huis:

  • Ophangen schilderij
  • Lampen vervangen
  • Meubels monteren
  • Installatie van apparatuur
  • Laminaat leggen
  • Overige kleine reparaties

Onze klusjesman pakt alle kleine klussen voor u op. De minimale afname voor klussen in en om het huis is één uur.

Bel mij terug

Vul hieronder uw naam, telefoonnummer en eventuele toelichting in. De mogelijkheid om u direct terug te bellen is beschikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 17.30 uur. Vult u buiten deze tijden dit formulier in, dan bellen wij u de eerstvolgende werkdag terug.

Velden met een (*) zijn verplicht

Ik heb een klacht

U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Velden met een (*) zijn verplicht

Stuur een bericht

U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Velden met een (*) zijn verplicht

Wachtwoord aanvragen

U wilt een (nieuw) wachtwoord aanvragen. Vul hieronder het e-mailadres in dat bij ons bekend is. Wij zullen u dan een wachtwoord per e-mail toesturen. U kunt direct met dit wachtwoord inloggen en deze indien gewenst op uw persoonlijke pagina wijzigen. Bent u nog geen lid van STMG Ledenservice? Meld u dan vandaag nog aan!

Velden met een (*) zijn verplicht
E-mailadres: *