STMG Ledenservice - Inloggen Leden:

Inloggen Wachtwoord aanvragen
Bel met onze klantadviseurs: 0900 - 20 20 505

Glazenwasser

Glazenwasser

Houdt u ook zo van de zonnestralen die u woonkamer binnen schijnen? Maar ergert u zich aan de strepen, vlekken en regenspetters op uw ramen? Laat ons een glazenwasser regelen!

Ramenlappen is vervelend en zwaar werk. Gun uzelf wat tijd en maak u het uzelf gemakkelijk.

Let op: Het inschakelen van een glazenwasser is afhankelijk van de wijk waarin u woont. Niet overal hebben we de keuze uit meerdere glazenwasserijen. De invulling van deze service is afhankelijk van uw wensen en de mogelijkheden in uw regio.

Werkzaamheden die een glazenwasser uitvoert

  • Ramen lappen
  • Kozijnen schoonmaken

Bel mij terug

Vul hieronder uw naam, telefoonnummer en eventuele toelichting in. De mogelijkheid om u direct terug te bellen is beschikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 17.30 uur. Vult u buiten deze tijden dit formulier in, dan bellen wij u de eerstvolgende werkdag terug.

Velden met een (*) zijn verplicht

Ik heb een klacht

U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Velden met een (*) zijn verplicht

Stuur een bericht

U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Velden met een (*) zijn verplicht

Wachtwoord aanvragen

U wilt een (nieuw) wachtwoord aanvragen. Vul hieronder het e-mailadres in dat bij ons bekend is. Wij zullen u dan een wachtwoord per e-mail toesturen. U kunt direct met dit wachtwoord inloggen en deze indien gewenst op uw persoonlijke pagina wijzigen. Bent u nog geen lid van STMG Ledenservice? Meld u dan vandaag nog aan!

Velden met een (*) zijn verplicht
E-mailadres: *